| pc masası | |
|
+2๑ρrèŧŧγ Ðέώϊ|๑ corpse_bride 6 posters |
pc masanda şu an neler war??? | telefon | | 11% | [ 3 ] | kalem | | 11% | [ 3 ] | kağıt | | 11% | [ 3 ] | defter | | 11% | [ 3 ] | mouse :D | | 11% | [ 3 ] | çöp | | 19% | [ 5 ] | çikolata | | 7% | [ 2 ] | benm pc*m dizüstü | | 7% | [ 2 ] | elim war :D | | 11% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 27 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
corpse_bride Üye
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 1001 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 28 Nerden : Türkiye*den Altın Paketi : Ödülleri :
| Konu: pc masası Ptsi Nis. 19, 2010 7:41 pm | |
| | |
|
| |
corpse_bride Üye
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 1001 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 28 Nerden : Türkiye*den Altın Paketi : Ödülleri :
| Konu: Geri: pc masası Ptsi Nis. 19, 2010 7:42 pm | |
| benmki laptop | |
|
| |
๑ρrèŧŧγ Ðέώϊ|๑ Süper Moderatör
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 2656 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 28 Nerden : Cadılar Bayramından Altın Paketi : Ödülleri :
| |
| |
Admin™ Yöneticiler
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 3479 Kayıt tarihi : 02/03/10 Yaş : 28 Nerden : Dünyadan Altın Paketi : Ödülleri :
| Konu: Geri: pc masası Ptsi Nis. 19, 2010 9:33 pm | |
| Çöp war | |
|
| |
}PcMaNYaK{ Moderatör
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 19/03/10 Yaş : 28 Nerden : EvDeN Altın Paketi : Ödülleri :
| Konu: Geri: pc masası Paz Mayıs 02, 2010 6:30 pm | |
| ben im masada olanlar burda yok ben burdan sayayım test anten(kırık) tarak çakmak bozuk ekran kartı kaktüs 2 adet patlak ampul birkaç süpürge aparatı kalemlik kalem bilgisayarın usb kapağı(kırık) elektronik sözlük peçete elbise tarağı anahtar kitap zımba kırık çetvel avize için küçük çam parçaları 5 kuruş amesist bileklik boş kağt uç kutusu ağrı kesici makas düğme bide Mause xD bunların hepsi tamamen gerçektir ve doğal hali budur... xDxD | |
|
| |
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 2656 Kayıt tarihi : 05/03/10 Yaş : 28 Nerden : Cadılar Bayramından Altın Paketi : Ödülleri :
| Konu: Geri: pc masası Paz Mayıs 02, 2010 6:33 pm | |
| | |
|
| |
Admin™ Yöneticiler
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 3479 Kayıt tarihi : 02/03/10 Yaş : 28 Nerden : Dünyadan Altın Paketi : Ödülleri :
| Konu: Geri: pc masası Paz Mayıs 02, 2010 6:34 pm | |
| 5 Kuruşmu ? at gitsin ya zuhayt fatih sizin odada senden başka canlıya yer varmı bari ? | |
|
| |
| Konu: Geri: pc masası Paz Mayıs 02, 2010 6:41 pm | |
| | |
|
| |
FaNtAsTiQuE™ Süper Moderatör
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 520 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 28 Nerden : ZihNim Bile Sıkarken FiKrimi KalBimin Hecelediği Tek İmge Sensin! Altın Paketi : Ödülleri :
| Konu: Geri: pc masası Paz Mayıs 02, 2010 6:41 pm | |
| - }PcMaNYaK{ demiş ki:
- ben im masada olanlar burda yok ben burdan sayayım
test anten(kırık) tarak çakmak bozuk ekran kartı kaktüs 2 adet patlak ampul birkaç süpürge aparatı kalemlik kalem bilgisayarın usb kapağı(kırık) elektronik sözlük peçete elbise tarağı anahtar kitap zımba kırık çetvel avize için küçük çam parçaları 5 kuruş amesist bileklik boş kağt uç kutusu ağrı kesici makas düğme bide Mause xD bunların hepsi tamamen gerçektir ve doğal hali budur... xDxD klavye yi göremedim | |
|
| |
corpse_bride Üye
| Konu: Geri: pc masası Ptsi Mayıs 03, 2010 6:26 pm | |
| bence bayaaa atmışsın fatih bunlar nrmal bi masaya sığamaz zten xD | |
|
| |
}PcMaNYaK{ Moderatör
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 178 Kayıt tarihi : 19/03/10 Yaş : 28 Nerden : EvDeN Altın Paketi : Ödülleri :
| Konu: Geri: pc masası Ptsi Mayıs 03, 2010 9:52 pm | |
| - FaNtAsTiQuE™ demiş ki:
- }PcMaNYaK{ demiş ki:
- ben im masada olanlar burda yok ben burdan sayayım
test anten(kırık) tarak çakmak bozuk ekran kartı kaktüs 2 adet patlak ampul birkaç süpürge aparatı kalemlik kalem bilgisayarın usb kapağı(kırık) elektronik sözlük peçete elbise tarağı anahtar kitap zımba kırık çetvel avize için küçük çam parçaları 5 kuruş amesist bileklik boş kağt uç kutusu ağrı kesici makas düğme bide Mause xD bunların hepsi tamamen gerçektir ve doğal hali budur... xDxD klavye yi göremedim klavye masanın altındaki sürgü bölümde ayrıca beste fotosunu çekip göndericem ama dünden bugüne yeni şeylerde geldi masaya örn: cdlik pc-telefon bağlantı kaoblosu .. fotoyu çekince yolıcam | |
|
| |
}PcMaNYaK{ Moderatör
| Konu: Geri: pc masası Ptsi Mayıs 03, 2010 10:02 pm | |
| ekranın arkasındakiler çıkmamışlar. ordada ampul var.. ayrıca beste arkadaşım geçen gün pazarda çeşitli şyler görm en çok kapak hoşuma gitti ama alamadım pahalıydı....... | |
|
| |
}PcMaNYaK{ Moderatör
| Konu: Geri: pc masası Ptsi Mayıs 03, 2010 10:03 pm | |
| he bide ekranın sağ tarafıda var aşşadaki çubukla sağa doğru gitmeyi unutmayın ordada birçok şey var | |
|
| |
CémRé~ Deneme Koordinatör
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 215 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 26 Nerden : izmir /buca Altın Paketi : Ödülleri :
| Konu: Geri: pc masası Cuma Mayıs 07, 2010 4:20 pm | |
| sen çok dağınık ve birde atanzi bir insansın bence yani seni tanımoıorum ama ne bileyim sanki iste bir çöpü karıştırmış ve içindeki herşeyide lav olsun torba dolsun die masanın üzerine koymuş gibi bir şekil almış.hem mousenin yanı fln o kadar çok çöp doluki mouse nasıl hareket edior çok şaşırtıcı .şahsen ben inanmadım | |
|
| |
CémRé~ Deneme Koordinatör
Uyarıları : Ruh Halin : Mesaj Sayısı : 215 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 26 Nerden : izmir /buca Altın Paketi : Ödülleri :
| Konu: Geri: pc masası Cuma Mayıs 07, 2010 4:21 pm | |
| benimkinde şimdi elim,kalem kalem kutu, sosyal ders kitabı ve çalışma kitabı var sdc bu kdr :)onlarda en düzenli hali ile çünkü ödw yapıorum | |
|
| |
| pc masası | |
|